Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@08:46:14 GMT

نشاط رای اولی‌های آینده‌ساز، پای صندوق‌های رای  

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۸۰۵۶۲

نشاط رای اولی‌های آینده‌ساز، پای صندوق‌های رای  

حضور دختران و پسران رای اولی امروز در بسیاری از حوزه های اخذ رای بیشتر از سایر اقشار جامعه به چشم می‌خورد. جوانانی که بی صبرانه صفحه‌های شناسنامه خود را ورق می‌زنند تا اولین حضور سیاسی خود را در تصمیم گیری های کلان کشور به منصه ظهور برسانند. 

افرادی که تجربه شرکت در انتخابات را ندارند و امسال برای کسب اولین تجربه خود، پای در عرصه انتخابات می گذارند تا با آگاهی و تحقیق در این انتخابات شرکت کنند و سرنوشت خود را به خوبی رقم بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی رای اولی هایی که از ساعات ابتدایی انتخابات به همراه دوستان خود در صفوف اخذ رای حاضر شدند؛ آنچنان با شور و هیجان با یکدیگر صحبت می کنند که گویی موفقیت بزرگی کسب کرده اند، موفقیتی از جنس رشد و بلوغ اجتماعی با حضور در عرصه اولین انتخابات رسمی زندگی.

آنهایی که تا سال‌های گذشته همراه والدین خود پای صندوق‌های رای می آمدند، امروز مدام به صفحه محل مهر انتخابات شناسنامه خود نگاه می کنند و انتظار می‌کشند تا نشان این مشارکت را در شناسنامه خود ثبت کنند.

در واقع می توان گفت این افراد به همراه دوستان و خانواده‌های خود امروز جشن بلوغ سیاسی گرفته‌اند، جشنی که با گرفتن عکس‌های سلفی در صف‌های اخذ رای همراه بود.

رای اولی ها در واقع جوانان ۱۸ ساله‌ای هستند که در سال‌های نه چندان دور آینده کشور را به دست می‌گیرند، آنها امروز آمده اند تا در انتخاب سرنوشت شهر و کشور خود سهیم باشند.

یکی از این جوانان پسری به نام آرش است او در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: رای دهی و مشارکت در مهم‌ترین امور کشور، نوعی استقلال فردی نیز محسوب می‌شود. از سال‌های گذشته در انتظار روزی بودیم تا رای ما در امور کشور مهم تلقی شود.

وی افزود: با کمک اعضای خانواده و همچنین تحقیق در مورد کاندیداها، به نامزدهایی رای می‌دهم که به نظر اصلح‌تر از سایرین هستند.

آرش که درحال طی کردن آخرین سال از دوره متوسطه دوم است،‌ معتقد است که همه افراد باید در امور شهر و کشور خود سهیم باشند و به وظیفه ملی خود عمل کنند.

مهسا یکی دیگر از دختران رای اولی است که در رشته ارتباطات تحصیل می کند نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: از مدت‌ها پیش برای انتخاب نامزدهای مجلس شورای اسلامی با استادان خود در محیط دانشگاه و همچنین خانواده مشورت کرده ام.

وی افزود: امسال برای نخستین بار در انتخاب مهم‌ترین مسائل کشورم شرکت می کنم، امیدوارم که بتوانم انتخاب صحیحی داشته باشم.

یکی دیگر از این دانش‌آموزان رای اولی به ایرنا گفت: داوطلب مورد نظر من در انتخابات رد صلاحیت شد با این حال در انتخابات شرکت کردم و قصد دارم از میان کاندیداها، فردی را که با نگرش‌هایم همخوانی و نزدیکی بیشتری دارد، انتخاب کنم.

وی تاکید کرد: در هر حال انتخابات یک وظیفه ملی است که باید همه آحاد جامعه در آن مشارکت داشته باشند.

بنا بر اعلام وزارت آموزش و پرورش یک میلیون و ۹۱ هزار و ۹۴۵ دانش آموز رای اولی امسال آماده شرکت در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری هستند که برای آینده خود تصمیم می گیرند.

رای اولی‌های منتظر در صف‌های شعب اخذ رای معتقدند که باید هم گام و همصدا با ملت ایران در اولین سال از بیانیه گام دوم انقلاب گامی بلند و محکم برای تثبیت انقلاب بردارند و این حضور را به تمرین دموکراسی معنی کنند.

۵۷ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۱۵۹ نفر واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد،  ۲ میلیون و ۹۳۱ هزار و ۷۶۶ نفر به رای اولی ها اختصاص دارد.

تعداد ۶ هزار و ۶۸۹ شعبه اخذ رای هم در استان تهران برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و نخستین میان دوره‌ای خبرگان رهبری پیش بینی شده که از این تعداد،  ۶ هزار و ۱۱۲ شعبه شهری، ۵۷۷ شعبه روستایی و ۴۶۱ شعبه سیار اخذ رای است.

برچسب‌ها مدارس انتخابات مجلس شورای اسلامی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس انتخابات مجلس شورای اسلامی دانش آموزان مدارس انتخابات مجلس شورای اسلامی دانش آموزان مجلس شورای اسلامی رای اولی ها اخذ رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۰۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدحسین فرهنگی» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

پیش‌بینی می‌کنم مجلس فعلی سه قطبی باشد؛ اصلاح طلبان تقویت شده، یکسری مدافع وضعیت فعلی بوده و تعدادی هم مانند من در طیف تحول گرایان هستند که در مباحث مختلف تحول ایجاد می‌کنند.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

نمایندگان مجلس با توجه به اینکه نماینده همه مردم هستند، در تمام موضوعات صاحب نظر هستند و با توجه به این موضوع به نظر می‌رسد اصلاح اشتباهات گذشته و حرکت به سمت اصلاح وضعیت اقتصادی در این خصوص ضروری است.

یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس، موضوع تحول بود، انتظار دارند مجلس جدید و نمایندگان، مجلس متفاوتی رقم زنند، مردم به دنبال تحول هستند و می‌خواهند در موضوعاتی چون تورم، بیکاری، گرانی و.. تحول ایجاد شود و شعار سال همچون گذشته مورد توجه قرار گیرد و موانع تولید برطرف شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

در صورت انتخاب مجدد می‌خواهم در کمیسیون صنایع و معاون مجلس حضور داشته باشم ولی بستگی به شرایط روزهای انتهایی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

آذربایجان شرقی استانی معدنی است اما مدیریت درستی در حوزه مس و طلا انجام نشده و ضروری است مدیریت مناسب معادن در دو محور مس و طلا به‌ویژه دستور رئیس جمهور در خصوص مس که مقرر شد به صورت مستقیم مس سونگون به طور مستقل اداره شود و عملیاتی نشده، انجام شود چراکه غفلت از معادن استان مهمترین چالش بوده و باید برای آن برنامه‌هایی داشته باشیم.

کد خبر 6080920

دیگر خبرها

  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود
  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • طلوع خورشید اسلام، روح نشاط و امید در کالبد زن دمید
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • معلمان ورزشکار نشاط را به مدارس تزریق می کنند