Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر گفت: منطق عادلانه و عاقلانه قیمت گذاری خودرو حکم می‌کند که جلوی انباشت زیان سنواتی خودروسازان را بگیریم و این هزینه پنهان را به آینده منتقل نکنیم. برای اعتمادسازی در افکار عمومی هم باید یک صندوق توسعه صنعت خودرو ایجاد کرد. حمیدرضا فرتوک‌زاده در گفت‌وگو با میزان، در خصوص افزایش نامعقول قیمت خودرو در صورت ریزش ارز و سازوکاری برای مدیریت قیمت خودرو گفت: خطای سیاست گذاری در قیمت خودرو و بخصوص در روش قیمت گذاری باعث تضعیف بنیان‌های زنجیره ارزش ساز صنعت خودرو کشور می‌شود و هم اقتصاد صنعت خودرو از نفس می‌افتاد و هم افراد فاقد خودرو را از خودرو دار شدن دور می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی بیان کرد: با این روش قیمت گذاری، بار سنگین زیان انباشته خودروسازها به آینده منتقل می‌شود. این زیان انباشته نهایتاً به خریداران آینده خودرو منتقل خواهد.   فرتوک‌زاده اظهار کرد: تأثیر پذیری قیمت خودرو‌های ساخت داخل از قیمت ارز به صورت لحظه‌ای و یک به یک نیست. آنچه که بر قیمت خودرو تأثیر می‌گذارد قیمت نهاده‌های مورد استفاده در خودروسازی است که از تورم تأثیر می‌پذیرد؛ بنابراین به اندازه‌ای که کاهش نرخ ارز باعث کاهش تورم انتظاری می‌شود، بر قیمت خودرو هم تأثیر خواهد گذاشت.

این کارشناس تصریح کرد: در مورد سودجویی و رانت خواری در صنعت خودرو باید حساب شرکت‌های خودروساز را از بازیگران منطقه خاکستری پیرامون خودروساز‌ها جدا کرد. صورت‌های مالی و گزارش‌های حسابرسی شرکت‌های خودرو ساز به راحتی قابل دسترس همگان است و زیان انباشته آنان قابل انکار نیست.
وی گفت: منطق عادلانه و عاقلانه قیمت گذاری خودرو حکم می‌کند که جلوی انباشت زیان سنواتی خودروسازان را بگیریم و این هزینه پنهان را به آینده منتقل نکنیم. برای اعتمادسازی در افکار عمومی هم باید یک صندوق توسعه صنعت خودرو ایجاد کرد و در هر نوبت افزایش قیمت خودرو تا رسیدن به قیمت تعادلی بازار، ۵۰ درصد مبلغ افزوده را به حساب صندوق توسعه صنعت خودرو واریز کنیم.

فرتوک زاده افزود: مأموریت این صندوق می‌تواند حمایت از طرح‌های نوآورانه و رفع گلوگاه‌های فناورانه در زنجیره ارزش ساز صنعت خودروی کشور و گشودن بازار‌های منطقه‌ای باشد. این حمایت از طریق ایجاد و توسعه پنجره مشترک دانش فنی در نقاط تجمیع پذیر و مقیاس پذیر میان خودرو ساز‌های ایرانی تحقق بیابد. پنجره‌هایی که می‌توانند علاوه بر ارتقاء قابلیت‌های زنجیره ارزش ساز صنعت خودرو به سایر صنایع هم خانواده کشور هم کمک کنند.   بیشتر بخوانید: مخالفت کمیسیون صنایع مجلس با هرگونه افزایش قیمت خودرو

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی خودرو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی خودرو صندوق توسعه صنعت خودرو قیمت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۵۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت

به گزارش تابناک به نقل از مس پرس، حسین مدرس خیابانی عصر امروز در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

وی یکی از مهمترین چالش های موجود بر سر راه پروژه ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه ها شد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالاهای مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه های توسعه ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه دکتر مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • شهید مطهری جهش فکری در دانشگاه‌ها ایجاد کرد
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری